Wat valt er onder allround timmerwerk?

Onder allround timmerwerk valt alles in en om het huis wat van hout is of van hout kan worden gemaakt, inclusief de afwerking. Van een kastenwand op maat tot renovatie van uw kozijnen, tot een complete verbouwing.t.

De prijs van vakwerk
Dateco bouw, de D staat voor Dateco, is gediplomeerde timmermannen, een jonge team met een passie voor het timmervak. Dateco heeft inmiddels jaren ervaring met alle mogelijke projecten rond allround timmerwerk. Omdat Dateco bouw zelfstandig werkt, haalt u ouderwetse kwaliteit in huis zonder te betalen voor een duur kantoor en een glimmend wagenpark.

Allround timmerwerk én meer…
Dateco is naast gediplomeerde vakmannen, vanaf begin 2012 ook gediplomeerd aannemers bedrijf. Dateco plant, organiseert en voert grote projecten uit. Voor het allround timmerwerk binnen de projecten pakt Dateco zelf de hamer op. Voor alle overige klussen valt Dateco terug op uitgebreide netwerk van gedreven professionals.

Probeer ons uit! …
Geïnteresseerd in Dateco en de mogelijkheden? Neem vandaag nog contact op voor een vrijblijvende afspraak..