DATECO bouw B.V. onderhoud & renovatie is een allround aannemersbedrijf voor in en rondom uw huis/bedrijfspand. Wij streven naar een optimale dienstverlening voor zowel particulieren als bedrijven.

 

Wij zijn een jong dynamisch bedrijf, maar wel met de ervaring en knowhow die voor u belangrijk zijn. Vakmanschap, betrouwbaarheid en een open manier van communiceren zijn voor ons vanzelfsprekende zaken.  Door een persoonlijke, vriendelijke en duidelijke manier van communiceren bieden wij u een oplossing op maat aan. Geen klus is voor ons teveel. Wij hebben een netwerk van specialisten voor elk van onze vakgebieden. Door het onderhouden van korte lijnen met onze leveranciers en specialisten, kunnen wij u altijd een scherpe prijs aanbieden.

 

Ons motto is: Bouwen is vertrouwen! Vandaar dat wij betrouwbaarheid en kwaliteit zeer hoog in het vaandel hebben staan.Wij zeggen wat wij doen, en doen wat wij zeggen. Nieuwsgierig geworden naar ons bedrijf? Neemt u dan gerust contact op voor een vrijblijvende offerte.  

Renovatie

Bij renovatie is er sprake van achterstallig onderhoud.

Er moeten zaken opnieuw worden opgebouwd: verrotte deuren en kozijnen, van ellende uit elkaar vallende boegdelen, gescheurde vensterbanken, krakende kasten et cetera.

Wij adviseren u over wat er nog te redden valt en wat beter van de grond af kan worden opgebouwd. Hoe dan ook: als wij klaar zijn, kunt u er weer een lange tijd tegen aan.

Totaal verbouwingen

Nieuwbouw

Een timmerman kan alles. Wat wilt u: een aanbouw, een dakkapel, de ideale kast voor in die verloren hoek, een fraaie ombouw voor de open haard, een sierlijke vensterbank of mooie kast om de ketel?

DATECO bouw fantaseert met u mee, dat is waar we zelf ook blij van worden. En het bouwen natuurlijk. Hamer in de aanslag en daar verschijnen die dromen al.

VCA gecertificeerd

Wij vinden veilig werken heel belangrijk, daarom zijn wij bij DATECO bouw VCA gecertificeerd.

10 jaar ervaring

Wij bij DATECO bouw hebben al ruim 10 jaar ervaring in het verbouwen en renoveren van panden.

Gediplomeerde vakmannen

Wij vinden het belangrijk dat er goed werk wordt geleverd, daarom werken wij alleen met gediplomeerd personeel.Onderhoud

Voorkomen is beter (en goedkoper!) dan genezen. Met name het buitenwerk, kozijnen en boegdelen, verdienen het om goed in de gaten te houden.

Het vergt vaak maar een kleine investering om houtrot jaren lang uit te stellen. Ook kunststof kozijnen moeten af en toe gesmeerd en aangedraaid worden. Laat ons deze zorg van u overnemen.

PROJECTEN

In en om het huis

DATECO bouw heeft ontelbare kunststof kozijnen geplaatst. We halen ze geblinddoekt uit elkaar, dus als u een probleem heeft met een kunststof kozijn – bel ons!

U kunt ons ook voor grotere projecten als aannemer inhuren. We hebben een betrouwbaar netwerk waarin alle disciplines vertegenwoordigd zijn.

Over ons

DATECO bouw B.V. onderhoud & renovatie is een allround aannemersbedrijf voor in en rondom uw huis/bedrijfspand. Wij streven naar een optimale dienstverlening voor zowel particulieren als bedrijven. Wij zijn een jong dynamisch bedrijf, maar wel met de ervaring en knowhow die voor u belangrijk zijn.