aftimmeren

Wat is aftimmeren?
Aftimmeren is het mooi maken van ruwe aansluitingen, bijvoorbeeld na het plaatsen van een nieuw plafond, kozijn, boeideel of dakkapel. Denk ook aan wanden, toiletten en badkamers. Meestal gebeurt aftimmeren met hout, soms met kunststof. Bij aftimmeren is het heel belangrijk dat het netjes en met oog voor de lange termijn plaatsvindt.

Wat kan er fout gaan?
Bij aftimmeren is 90 procent van het werk visueel: naadloze randen, strakke lijnen, minimaal zichtbare bevestigingspunten, een eventuele sierrand. De overige tien procent betreft de bouwtechnische eisen. Is het luchtdicht? Is er ruimte voor krimp en uitzet? Met een gediplomeerd timmerman voorkomt u problemen op de lange termijn.

Wie zijn wij?
DATECO bouw in de regio Den Haag heeft ruime ervaring met alle vormen van aftimmeren. Als ZZP’er combineert DATECO bouw betaalbaarheid met echte vakkwaliteit. Bel ons op 088 066 6185 voor een snel en vrijblijvend advies!